בקשות להעתקי תעודות ואימותי השכלה

העתק תעודה או תרגום של תעודה

המזכירות האקדמית מפיקה העתקים של תעודה או תרגום של תעודה.

הבקשה נעשית בשני שלבים: בשלב הראשון יש להסדיר תשלום  ולאחר מכן יש למלא את טופס הבקשה

התשלום:

עלות העתק תעודה או תרגום תעודה או צילום תעודה (מודפס / דיגטלי)  -  35 ש"ח

התשלום הוא על פי מספר הבקשות, כאשר כל בקשה היא בעלות 35 ש"ח (לדוגמא, אם ברצונך לקבל העתק תעודה גם בקובץ דיגיטלי וגם בקובץ מודפס, אלו 2 בקשות, ולכן התשלום יהיה 70 ש"ח).

ניתן גם לשלם טלפונית, במספר 03-6405620 בכל יום, בין השעות 13:00 – 9:00.

בטופס הבקשה יש לציין את הפורמט (דיגיטלי או מודפס).

פורמט דיגיטלי - הינו קובץ חתום דיגיטלי אשר יישלח לכתובת המייל.

פורמט מודפס - מגיע בשלושה עותקים. ניתן לקבלו בדואר (יש לציין בטופס כתובת למשלוח דואר) או באיסוף עצמי במזכירות האקדמית (יש לתאם במייל המופיע בהמשך את האיסוף).

זמן ההפקה כשבועיים מיום מהגשת הבקשה.

העתקי תעודה ניתנים לבוגרים ללא עלות עד שנה מטקס קבלת התואר. לאחר מועד זה, ההעתקים יופקו בתשלום כמפורט.

לינק לתשלום >>

למילוי טופס הבקשה >>

למילוי הטופס באנגלית:  Request Form: Copy or Translation of a Diploma

בקשה לצילום חתום של תעודה: יש לתאם מראש ולהגיע פיזית למזכירות האקדמית עם הקלף המקורי, ולקבל העתקים במקום (בעברית בלבד). התשלום נעשה באשראי במקום.

לבירורים ותיאום ניתן לפנות אל עדנה רוטר בטלפון 03-6405620  או במייל  ednar@tauex.tau.ac.il

אימותי השכלה

בקשות לאימות השכלה מגיעות בדרך כלל ממוסדות להשכלה גבוהה בחו"ל או ממקומות עבודה בארץ או בחו"ל, במטרה לאשר את השכלתו של הבוגר/ת מול המוסד בו למדו.

בקשות אלה יש להפנות במייל אל   ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­eduver@tauex.tau.ac.il

בפנייה יש לציין מספר ת"ז (או מספר סטודנט אם מדובר בבקשה של סטודנט מחו"ל)

ולצרף ויתור סודיות עדכני וחתום על ידי הבוגר/ת המופנה אל המוסד שמבקש את אימות ההשכלה.

דרך אחרת לאימות השכלה היא דרך אתר WES  world education services))

במקרה שנדרש איתור השכלה בדרך הזו, יש לפעול לפי השלבים הבאים:

מילוי טופס באתר WES    וקבלת מספר אסמכתא (reference number)

שליחת מייל לכתובת  ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­eduver@tauex.tau.ac.il  בצירוף המסמכים אותם רוצים לאמת (המסמכים צריכים להיות חתומים דיגיטלית או ידנית) וציון מספר האסמכתא.

הממסכים המאומתים יועלו על ידינו לאתר ה-WES  , ואנו נעדכן את הבוגר/ת על העברתם והשלמת התהליך.

אישורי זכאות לתואר וגיליון ציונים

ניתן להפיק באופן עצמאי דרך מערכת הבוגרים (לתשומת לב,  אישור זכאות לתואר זמין דרך המערכת רק למי שסיים לימודים משנת 2021 ואילך).

סטודנטים פעילים יוכלו להפיק את האישורים דרך המידע האישי לסטודנט

ניתן לקבל גיליון ציונים או אישורי זכאות (בעברית או באנגלית) גם דרך מזכירות התלמידים בפקולטה בה סיימת לימודים.