מדור קרנות ומלגות

חשוב לשים לב למועד הגשת הבקשה. מועדי ההגשה הם סופיים ויש להתארגן בהתאם.

כדאי לקחת בחשבון שגם אם מועד ההגשה לשנה הקרובה כבר הסתיים, המלגה תשוב ותפורסם בשנה העוקבת, ולכן המידע אודותיה מופיע, גם אם מועד ההגשה אינו בתוקף.

מדור קרנות ומלגות במזכירות האקדמית מרכז ומפרסם מידע אודות מלגות, מענקים ופרסים המיועדים לאוכלוסיות שונות של סטודנטים (לכל התארים) וחברי סגל, כמו גם לסטודנטים וחברי סגל מחו"ל.

המדור מטפל במלגות המיועדות ברובן לתלמידי התואר השלישי ובתר דקוטורנטים ומיעוטן גם לתלמידי התואר השני במסלול המחקרי,  החל מקבלת הבקשה והצגת המועמדות ועד לתשלום המלגה בפועל.

במלגות שאינן בטיפול המדור קיימת הפניה לגורם המטפל.

מרבית המלגות מוענקות מדי שנה. המלגות המוצעות נועדו ללימודים, להשתלמויות ולמחקר בארץ וגם בחו"ל.

בעת חיפוש אחר מלגות מתאימות רצוי לסרוק נושאים קרובים כגון מלגות לדוקטורנטים,  לבתר- דוקטורנטים ומלגות וופרסים לעבודות מחקר בתחומים שונים.

ליצירת קשר ולמידע נוסף:

שלומית אפל, מזכירת המדור,