מלגות הות"ת לבתר דוקטורנטיות ובתר דוקטורנטים מצטיינים בתחום הבינה המלאכותית ומדעי הנתונים

תכנית המלגות לבתר דוקטורנטיות ובתר דוקטורנטים מצטיינים של הוועדה לתכנון ולתקצוב במועצה להשכלה גבוהה, מיועדת לסייע לעוסקים בתחומי המחקר של בינה מלאכותית מדעי הנתונים לצאת להשתלמות באוניברסיטאות מחקר בחו"ל. בטווח הארוך מיועדת התכנית להביא להגדלת מספר החוקרות והחוקרים וחברות וחברי הסגל האקדמי באוניברסיטאות המחקר בישראל העוסקים בתחום זה.

גובה המלגה:

מדי שנה תעניק הות"ת עד שש מלגות דו שנתיות. גובה המלגה יעמוד על 120,000$ למלגה דו שנתית.

אוניברסיטת תל-אביב רשאית להמליץ על 3 מועמדות ומועמדים למלגה זו. כמועמדים למלגה יוגשו דוקטורנטים מצטיינים בתחומי הבינה המלאכותית ומדעי הנתונים, כמוגדר בתקנון המלגה המצורף.

תנאים כללים להגשת מועמדות:

• המלגה מיועדת לבעל/ת אזרחות ישראלית או מעמד של תושב/ת קבע.
  • המועמדים טרם החלו את לימודי הבתר-דוקטורט וצפויים להתחיל את ההשתלמות בחו"ל במהלך שנת הלימודים העוקבת.
  • על המועמד/ת לקבל את התואר השלישי לא יאוחר משנה לאחר היציאה להשתלמות.
  • ביום היציאה להשתלמות לא חלפו למעלה מחמש שנים מסיום התואר השלישי.
  • יוגשו כמועמדים למלגה מועמדים שעד מועד ההגשה כבר יש להם מוסד מארח ומנחה או מועמדת או מועמד שבעת מועד ההגשה עדיין אין להם מוסד מארח ומנחה אך יוכלו להתארגן בנושא זה עד לתאריך 1.9.2024 - ואז ידרשו להגיש את המסמכים הרלוונטיים.
  • בהתאם למדיניות מל"ג/ות"ת בנושא שוויון מגדרי, יוגש מספר שווה של נשים וגברים לתכנית.

להלן המסמכים הנדרשים:

1. טופס הבקשה (מודפס)
  2. קורות חיים ורשימת פרסומים
  3. גיליונות ציונים לתואר הראשון, השני והשלישי.
  4. תקציר עבודת הדוקטורט.
  5. תכנית המחקר להשתלמות הבתר-דוקטורט
  6. 2-3 מכתבי המלצה ממנחה עבודת הדוקטורט ואנשי אקדמיה בכירים המכירים את המועמד/ת.
  7. מכתב המלצה מהמנחה העתידי לבתר-דוקטורט, אם כבר ידועה זהות המנחה.
  8. פירוט של מקורות מימון נוספים.

נא קראו בתשומת לב את תקנון המלגה המצ"ב.

את כל המסמכים, ובכלל זה מכתבי ההמלצה יש להגיש למדור קרנות ומלגות בעותק אחד עד ליום שלישי, 21 במאי (בניין הסנאט, קומה 2 חדר 221) בנוסף יש להעביר  את כל החומר בדוא"ל  לכתובת shlomita@tauex.tau.ac.il

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>